Logan Lerman

Logan Lerman

Doğum Tarihi

19 Ocak 1992

Yaş

30


Gelecek Filmler

Suikast Treni Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Ağustos 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.10.2014 ₺3.208.996 248.803
03.04.2014 ₺13.663.068 1.178.671
16.08.2013 ₺2.030.657 201.449
07.06.2013 ₺13.943 1.640
14.10.2011 ₺1.292.013 122.777
19.02.2010 ₺855.288 101.179
02.10.2009 ₺520.549 51.326
02.11.2007 ₺356.595 38.903
02.03.2007 ₺2.009.876 253.761
09.04.2004 ₺1.208.652 197.841

Diğer Filmleri