Logan Lerman

Logan Lerman

Doğum Bilgisi

19 Ocak 1992

Yaş

28


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Fury 24 Ekim 2014
Pinema 248.803 3.208.996
Nuh: Büyük Tufan 3 Nisan 2014
UIP Türkiye 1.178.671 13.663.068
Tiglon 201.449 2.030.657
Tiglon 1.640 13.943
Üç Silahşörler 14 Ekim 2011
Tiglon 122.777 1.292.013
Tiglon 101.179 855.288
Oyuncu 2 Ekim 2009
Pinema 51.326 520.549
3:10 Yuma 2 Kasım 2007
UNP 38.903 356.595
23 Numara 2 Mart 2007
Warner Bros. Türkiye 253.761 2.009.876
Kelebek Etkisi 9 Nisan 2004
Warner Bros. Türkiye 197.841 1.208.652