Linus Sandgren

Linus Sandgren

Doğum Bilgisi

5 Aralık 1972

Yaş

47


Gelecek Filmler

Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

13 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 56.836 845.521
Ay'da İlk İnsan 19 Ekim 2018
UIP Türkiye 119.356 1.837.006
Aşıklar Şehri 30 Aralık 2016
TME Films 293.253 4.421.832
Joy 8 Ocak 2016
TME Films 42.633 715.462
Aşk Tarifi 26 Eylül 2014
Pinema 17.838 281.034
Düzenbaz 17 Ocak 2014
Chantier 126.738 1.840.705
Kayıp Umutlar 28 Haziran 2013
Tiglon 4.600 49.081