Lin Shaye

Lin Shaye

Doğum Tarihi

12 Ekim 1943

Yaş

77


Gelecek Filmler

Düşkapanı Gerilim, Korku

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

30 Temmuz 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.02.2020 369.596 TL 20.975
12.01.2018 2.870.270 TL 234.025
05.06.2015 1.163.559 TL 105.639
18.07.2014 141.962 TL 11.835
29.11.2013 800.179 TL 76.761
04.10.2013 49.550 TL 5.791
24.06.2011 670.421 TL 74.995
14.08.2009 704.049 TL 78.867
12.01.2007 243.592 TL 24.190
01.08.2003 - -
27.11.1998 893.331 TL 885.354

Diğer Filmleri