Levent Sülün

Levent Sülün


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Mucize 2 Aşk 6 Aralık 2019
CGV Mars D. 1.900.129 32.878.702
Yanımda Kal 21 Aralık 2018
CGV Mars D. 26.796 365.606
İçimdeki Hazine 14 Eylül 2018
Derin Film 1.220 10.609
Dümdüzz Adam 15 Haziran 2018
CGV Mars D. 65.639 757.564
Umudun Kıyısında 5 Mayıs 2017
MC Film 1.597 17.080
Vezir Parmağı 25 Ocak 2017
Pinema 663.675 7.812.158
Münafık 3 Nisan 2015
M3 Film 17.103 177.288
Sadece Sen 14 Mart 2014
Pinema 470.134 4.454.252
Günce 4 Ekim 2013
Tiglon 58.775 488.526
Laz Vampir: Tirakula 14 Aralık 2012
UIP Türkiye 73.428 647.910
Semum 8 Şubat 2008
Warner Bros. Türkiye 334.168 2.248.907