Leslie Nielsen

Leslie Nielsen

Doğum Bilgisi

11 Şubat 1926

Yaş

94


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Korkunç Bir Film 3 20 Şubat 2004
A&P Filmcilik 44.353 305.422
Sapsız Sanık 29 Ocak 1999
Özen Film 166.967 179.031
Bay Şeşi Beş 20 Mart 1998
UIP Türkiye 175.836 111.436
Çıplak Casus 9 Ağustos 1996
UIP Türkiye - -
Umut Sanat - -
UIP Türkiye - -
Uçak 30 Ekim 1992
UIP Türkiye - -
Çıplak Silah 2.5 23 Ağustos 1991
UIP Türkiye - -
Şeytan Çıkaran 29 Mart 1991
Özen Film - -
Çıplak Silah 15 Haziran 1990
UIP Türkiye - -