Leslie Mann

Leslie Mann

Doğum Bilgisi

26 Mart 1972

Yaş

48


Gelecek Filmler

Blithe Spirit Fantastik, Komedi, Romantik

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

8 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 21.750 345.971
Tatil Zamanı 14 Ağustos 2015
Warner Bros. 25.434 318.929
Öteki Kadın 2 Mayıs 2014
Tiglon 86.775 1.058.511
Pırıltılı Hayatlar 13 Eylül 2013
Pinema 4.288 63.669
UIP 44.045 487.678
Matrak Adamlar 2 Ekim 2009
UIP 26.385 274.400
17 Yeniden 19 Haziran 2009
Warner Bros. 73.492 607.539
Beverly Hills Çuvava 24 Nisan 2009
UIP 26.923 235.981
Kaza Kurşunu 21 Eylül 2007
UIP 65.972 566.850
40 Yıllık Bekar 14 Ekim 2005
UIP 96.111 710.209
Gençlik Hayalleri 19 Temmuz 2002
UIP 14.585 54.653
Süper Baba 15 Ekim 1999
Warner Bros. 170.794 284.417
Orman Kaçkını 19 Aralık 1997
UIP 190.268 93.758
Baş Belası 24 Ocak 1997
Warner Bros. - -
Son Adam 3 Ocak 1997
UIP - -