Leslie Mann

Leslie Mann

Doğum Tarihi

26 Mart 1972

Yaş

49


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.04.2016 345.971 TL 21.750
14.08.2015 318.929 TL 25.434
02.05.2014 1.058.511 TL 86.775
13.09.2013 63.669 TL 4.288
14.10.2011 487.678 TL 44.045
02.10.2009 274.400 TL 26.385
19.06.2009 607.539 TL 73.492
24.04.2009 235.981 TL 26.923
21.09.2007 566.850 TL 65.972
14.10.2005 710.209 TL 96.111
19.07.2002 54.653 TL 14.585
15.10.1999 284.417 TL 170.794
19.12.1997 93.758 TL 190.268
24.01.1997 - -
03.01.1997 - -