Leland Orser

Leland Orser

Doğum Tarihi

6 Ağustos 1960

Yaş

62


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.10.2022 ₺3.067.218 46.503
09.01.2015 ₺1.167.089 91.814
05.10.2012 ₺1.288.082 118.902
09.05.2008 ₺258.720 34.204
21.05.2004 ₺280.105 44.068
27.02.2004 ₺435.796 67.709
21.03.2003 ₺576.264 129.185
08.06.2001 ₺1.754.324 661.075
18.02.2000 ₺369.538 207.963
16.07.1999 ₺121.831 90.907
11.09.1998 ₺734.230 711.884
04.09.1998 ₺1.397 1.293
27.03.1998 ₺107.835 156.644
13.12.1996 - -
04.10.1996 ₺167.403 596.968
16.02.1996 - -
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.