Lee Smith

Lee Smith


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.06.2019 6.020.328 TL 344.951
21.07.2017 5.019.982 TL 347.705
06.11.2015 8.231.360 TL 614.444
07.11.2014 10.123.923 TL 749.553
08.11.2013 447.311 TL 38.760
09.08.2013 3.368.262 TL 293.355
27.07.2012 8.429.943 TL 799.586
24.06.2011 30.342 TL 3.598
03.06.2011 2.047.448 TL 212.998
30.07.2010 11.108.953 TL 1.107.555
25.07.2008 3.752.996 TL 446.708
22.12.2006 2.013.852 TL 227.093
17.06.2005 1.445.018 TL 214.624
28.11.2003 1.333.123 TL 223.806
01.08.2003 207.027 TL 36.873
16.10.1998 499.061 TL 481.735
15.04.1994 - -
25.01.1991 - -

Diğer Filmleri