Lee Smith

Lee Smith


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
X-Men: Dark Phoenix 5 Haziran 2019
TME Films 344.951 6.020.328
Dunkirk 21 Temmuz 2017
Warner Bros. Türkiye 347.705 5.019.982
Spectre 6 Kasım 2015
Warner Bros. Türkiye 614.444 8.231.360
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. Türkiye 749.553 10.123.923
Uzay Oyunları 8 Kasım 2013
Medyavizyon 38.760 447.311
Elysium: Yeni Cennet 9 Ağustos 2013
Warner Bros. Türkiye 293.355 3.368.262
Warner Bros. Türkiye 799.586 8.429.943
Özgürlük Yolu 24 Haziran 2011
Medyavizyon 3.598 30.342
X-Men: Birinci Sınıf 3 Haziran 2011
Tiglon 212.998 2.047.448
Başlangıç 30 Temmuz 2010
Warner Bros. Türkiye 1.107.555 11.108.953
Kara Şövalye 25 Temmuz 2008
Warner Bros. Türkiye 446.708 3.752.996
Prestij 22 Aralık 2006
Warner Bros. Türkiye 227.093 2.013.852
Batman Başlıyor 17 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 214.624 1.445.018
Dünyanın Uzak Ucu 28 Kasım 2003
Özen Film 223.806 1.333.123
Acemi Askerler 1 Ağustos 2003
Warner Bros. Türkiye 36.873 207.027
Truman Show 16 Ekim 1998
UIP Türkiye 481.735 499.061
Korkusuz 15 Nisan 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Robocop 2 25 Ocak 1991
Avşar Film - -