Lawrence Sher

Lawrence Sher

Doğum Bilgisi

4 Şubat 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Joker 4 Ekim 2019
Warner Bros. Türkiye 1.876.422 36.914.006
Warner Bros. Türkiye 166.383 2.873.507
Keşke Burada Olsam 1 Ağustos 2014
Bir Film 11.276 147.049
Warner Bros. Türkiye 421.424 4.377.506
Diktatör 18 Mayıs 2012
UIP Türkiye 79.353 852.234
Felekten Bir Gece Daha 3 Haziran 2011
Warner Bros. Türkiye 316.461 3.361.913
Git Başımdan (2010) 26 Kasım 2010
Warner Bros. Türkiye 105.388 1.211.516
Felekten bir Gece 10 Temmuz 2009
Warner Bros. Türkiye 93.628 855.940
Adamım Benim 12 Haziran 2009
UIP Türkiye 25.001 217.880
Şamar Oğlanı 18 Ocak 2008
35 Milim 11.912 100.311