Lasse Hallstrom

Lasse Hallstrom


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 56.836 845.521
Aşk Tarifi 26 Eylül 2014
Pinema 17.838 281.034
Sevgili John 19 Mart 2010
Pinema 33.567 321.144
Sahtekar 22 Haziran 2007
UIP Türkiye 44.288 384.427
Casanova 31 Mart 2006
UIP Türkiye 71.991 548.579
Çok Özel Haber 15 Mart 2002
UIP Türkiye 47.753 215.168
Çikolata 16 Mart 2001
UIP Türkiye 237.478 724.102
UIP Türkiye 92.416 214.326
Aşk ve Yalanlar 17 Kasım 1995
Warner Bros. Türkiye - -