Lambert Wilson

Lambert Wilson


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sırlar Kitabı 4 Eylül 2020
CJ Entertainment Turkey 910 16.840
Eyvah Anne Oluyorum 11 Mayıs 2018
Özen Film 2.512 26.637
Derinliklere Yolculuk 5 Mayıs 2017
Başka Sinema 3.115 36.037
Aşk Uğruna 15 Mayıs 2015
Bir Film 8.826 107.517
Aşkı Bulunca 1 Mayıs 2015
Bir Film 6.656 85.407
Tiglon 2.992 27.915
Babil M.S. 26 Eylül 2008
Tiglon 142.619 1.192.581
Dante 01 5 Eylül 2008
Tiglon 9.329 83.719
Sahara 16 Eylül 2005
Warner Bros. Türkiye 29.613 211.469
Kedi Kadın 10 Eylül 2004
Warner Bros. Türkiye 104.757 653.224
Zaman Ötesi 9 Ocak 2004
Warner Bros. Türkiye 78.311 507.732
Matrix Revolutions 7 Kasım 2003
Warner Bros. Türkiye 912.178 5.379.487
Matrix Reloaded 16 Mayıs 2003
Warner Bros. Türkiye 1.470.316 7.738.646