Lake Bell

Lake Bell

Doğum Bilgisi

24 Mart 1979

Yaş

41


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kapımdaki Aşk 21 Eylül 2018
Chantier 5.841 87.978
Kaçış Yok 28 Ağustos 2015
CGV Mars D. 55.308 678.486
Yetenek Avcısı 11 Temmuz 2014
UIP Türkiye 7.585 95.029
Tiglon 167.470 1.788.823
Bağlanmak Yok 18 Mart 2011
UIP Türkiye 74.107 856.424
UIP Türkiye 579.137 6.035.217
UIP Türkiye 72.645 815.675
Zafer ve Gurur 30 Ocak 2009
Warner Bros. Türkiye 33.354 327.954
Özen Film 94.342 820.304