Kyle Gallner

Kyle Gallner


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Zor Saatler 29 Ocak 2016
UIP Türkiye 53.788 846.001
Keskin Nişancı 20 Şubat 2015
Warner Bros. Türkiye 88.289 1.128.207
Tiglon 71.224 645.405
Şeytanın İni 30 Eylül 2011
Tiglon 38.016 302.041
Çömez 24 Haziran 2011
Chantier 4.190 44.726
Elm Sokağında Kabus 21 Mayıs 2010
Warner Bros. Türkiye 133.120 1.148.321
Kana Susadım 23 Ekim 2009
Tiglon 26.356 253.817
Lanetli Ev (2009) 12 Haziran 2009
Warner Bros. Türkiye 112.388 835.868