Klaus Badelt

Klaus Badelt

Doğum Tarihi

12 Haziran 1967

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.08.2017 ₺1.624.668 141.638
06.05.2016 ₺229.515 15.602
26.10.2012 ₺1.462.693 129.075
07.10.2011 ₺43.425 3.658
27.05.2011 ₺88.028 10.924
27.05.2011 ₺219.977 22.235
20.08.2010 ₺420.104 41.095
15.01.2010 ₺546.599 67.716
05.06.2009 ₺154.851 21.164
28.03.2008 ₺405.553 56.751
06.04.2007 ₺1.359.102 158.968
23.03.2007 ₺1.513.550 202.489
23.06.2006 ₺1.878.212 258.958
17.03.2006 ₺439.018 65.742
11.03.2005 ₺2.440.026 371.281
10.09.2004 ₺653.224 104.757
02.04.2004 ₺137.228 22.399
14.11.2003 ₺412.575 67.438
31.10.2003 ₺2.192.835 363.504
22.08.2003 ₺342.598 52.824
25.04.2003 - -
11.04.2003 ₺1.249.054 222.882
23.08.2002 ₺585.594 150.297