Klaus Badelt

Klaus Badelt

Doğum Tarihi

12 Haziran 1967

Yaş

53


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.08.2017 1.624.668 TL 141.638
06.05.2016 229.515 TL 15.602
26.10.2012 1.462.693 TL 129.075
07.10.2011 43.425 TL 3.658
27.05.2011 88.028 TL 10.924
27.05.2011 219.977 TL 22.235
20.08.2010 420.104 TL 41.095
15.01.2010 546.599 TL 67.716
05.06.2009 154.851 TL 21.164
28.03.2008 405.553 TL 56.751
06.04.2007 1.359.102 TL 158.968
23.03.2007 1.513.550 TL 202.489
23.06.2006 1.878.212 TL 258.958
17.03.2006 439.018 TL 65.742
11.03.2005 2.440.026 TL 371.281
10.09.2004 653.224 TL 104.757
02.04.2004 137.228 TL 22.399
14.11.2003 412.575 TL 67.438
31.10.2003 2.192.835 TL 363.504
22.08.2003 342.598 TL 52.824
25.04.2003 - -
11.04.2003 1.249.054 TL 222.882
23.08.2002 585.594 TL 150.297