Kim Coates

Kim Coates

Doğum Bilgisi

21 Şubat 1958

Yaş

62


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hayal Adası 6 Mart 2020
Warner Bros. Türkiye 42.793 787.677
Pinema 331.700 3.688.813
Sessiz Tepe 13 Ekim 2006
Warner Bros. Türkiye 82.858 654.300
Rehine 29 Nisan 2005
Warner Bros. Türkiye 90.355 631.348
Baskın (2005) 8 Nisan 2005
Warner Bros. Türkiye 38.704 253.213
Uzak Ülke 8 Ekim 2004
Pinema 2.898 26.064
Warner Bros. Türkiye 201.540 738.269
Pearl Harbor 8 Haziran 2001
UIP Türkiye 661.075 1.754.324
Su Dünyası 10 Kasım 1995
UIP Türkiye - -