Kim Basinger

Kim Basinger


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 426.029 5.866.983
Karanlığın Elli Tonu 10 Şubat 2017
UIP Türkiye 506.777 6.505.938
İyi Adamlar 20 Mayıs 2016
Chantier 67.737 904.220
Kardeşimden Sonra 24 Eylül 2010
UIP Türkiye 31.238 321.664
Aşk Ateşi 12 Haziran 2009
Pinema 13.985 130.758
Fedai 1 Eylül 2006
Özen Film 62.778 496.308
8 Mil 14 Şubat 2003
UIP Türkiye 267.617 1.272.931
Kutsanmış Çocuk 20 Nisan 2001
Warner Bros. Türkiye 106.124 255.505
Rüyamdaki Afrika 4 Ağustos 2000
Warner Bros. Türkiye 90.209 204.218
Los Angeles Sırları 5 Aralık 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Hazır Giyim 19 Mayıs 1995
Film Pop - -
Sonsuz Kaçış 9 Eylül 1994
Özen Film - -
Geçek McCoy 21 Ocak 1994
Standard Film - -
Gerçeği Arayış 9 Ekim 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Bir Aşk Dört Nikah 23 Ağustos 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Aşk Delisi 15 Haziran 1990
F.A.S.T. Film - -
9,5 Hafta 19 Ocak 1990
Özen Film - -
Batman 13 Ekim 1989
Warner Bros. Türkiye - -