Kim Basinger

Kim Basinger

Doğum Tarihi

8 Aralık 1953

Yaş

68


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.02.2018 ₺5.866.983 426.029
10.02.2017 ₺6.505.938 506.777
20.05.2016 ₺904.220 67.737
24.09.2010 ₺321.664 31.238
12.06.2009 ₺130.758 13.985
01.09.2006 ₺496.308 62.778
14.02.2003 ₺1.272.931 267.617
20.04.2001 ₺255.505 106.124
04.08.2000 ₺204.218 90.209
05.12.1997 - -
19.05.1995 - -
09.09.1994 - -
21.01.1994 - -
09.10.1992 - -
23.08.1991 - -
15.06.1990 - -
19.01.1990 - -
13.10.1989 - -

Diğer Filmleri