Kim Basinger

Kim Basinger

Doğum Tarihi

8 Aralık 1953

Yaş

67


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.02.2018 5.866.983 TL 426.029
10.02.2017 6.505.938 TL 506.777
20.05.2016 904.220 TL 67.737
24.09.2010 321.664 TL 31.238
12.06.2009 130.758 TL 13.985
01.09.2006 496.308 TL 62.778
14.02.2003 1.272.931 TL 267.617
20.04.2001 255.505 TL 106.124
04.08.2000 204.218 TL 90.209
05.12.1997 - -
19.05.1995 - -
09.09.1994 - -
21.01.1994 - -
09.10.1992 - -
23.08.1991 - -
15.06.1990 - -
19.01.1990 - -
13.10.1989 - -

Diğer Filmleri