Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çizgi Ötesi 1 Aralık 2017
Warner Bros. Türkiye 114.991 1.513.168
Zoraki Radikal 24 Mayıs 2013
Duka Film 2.524 28.247
Melankoli 13 Ocak 2012
M3 Film 16.573 167.577
Aynalar 22 Ağustos 2008
Tiglon 120.228 966.888
Telefon Kulübesi 13 Haziran 2003
Özen Film 94.552 506.124
Gizemli Şehir 16 Ekim 1998
Warner Bros. Türkiye 51.831 53.734
Öldürme Zamanı 6 Aralık 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Göze Göz 26 Temmuz 1996
UIP Türkiye - -
Üç Silahşöler 11 Mart 1994
UIP Türkiye - -
Kayboluş 10 Eylül 1993
Özen Film - -
Birkaç İyi Adam 18 Aralık 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Genç Silahlar 2 19 Temmuz 1991
Özen Film - -
Çizgi Ötesi 22 Şubat 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Hainler 2 Kasım 1990
Met Film - -
Genç Silahşörler 9 Mart 1990
Erler Film - -