Kevin Kline

Kevin Kline


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Güzel ve Çirkin 17 Mart 2017
UIP 249.436 3.553.758
Sıradışı Anne 11 Eylül 2015
Warner Bros. 12.807 197.792
Can Yoldaşım 22 Haziran 2012
Medyavizyon 3.577 40.288
Pembe Panter 24 Mart 2006
Özen Film 174.280 1.183.665
A&P Filmcilik - -
Yeni Bir Yaşam 31 Mayıs 2002
Warner Bros. 44.028 171.782
Bir Yaz Gecesi Rüyası 12 Kasım 1999
Özen Film 27.840 51.609
Vahşi Vahşi Batı 12 Kasım 1999
Warner Bros. 304.483 477.639
Vücut Dili 25 Eylül 1998
Özen Film 103.851 112.220
Buz Fırtınası 27 Şubat 1998
Umut Sanat 27.298 18.444
Richard'ı Ararken 9 Mayıs 1997
Özen Film 8.170 4.052
Vahşi Yaratıklar 28 Mart 1997
UIP - -
Fransız Öpücüğü 17 Kasım 1995
Standard Film - -
Chaplin 21 Ocak 1994
Özen Film - -
Komşunun Karısı 24 Aralık 1993
Özen Film - -
Warner Bros. - -
Şehrin Kalbi 17 Nisan 1992
Özen Film - -
Öldüresiye Sevmek 15 Mart 1991
Warner Bros. - -
UIP - -
Wanda Adında Bir Balık 8 Aralık 1989
UIP - -