Kevin James

Kevin James


Gelecek Filmler

Here Comes the Boom Aksiyon, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

-

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Pixels 21 Ağustos 2015
Warner Bros. 139.982 1.811.551
Büyükler 2 23 Ağustos 2013
Warner Bros. 76.100 912.225
Hayvan Bakıcısı 2 Eylül 2011
Warner Bros. 29.821 276.610
Büyükler 13 Ağustos 2010
Warner Bros. 80.151 797.420
Damadı Öpebilirsin 7 Eylül 2007
UIP 125.306 1.047.320
Aşk Doktoru 18 Mart 2005
Warner Bros. 162.213 1.179.136