Kevin Greutert

Kevin Greutert

Doğum Bilgisi

31 Mart 1965

Yaş

55


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Geçmişin Laneti 28 Ağustos 2015
Pinema 10.154 119.528
Testere 5 24 Ekim 2008
Warner Bros. Türkiye 500.256 3.894.672
Ziyaretçiler 8 Ağustos 2008
UIP Türkiye 81.747 664.187
Testere 4 26 Ekim 2007
Warner Bros. Türkiye 525.005 4.033.158
Testere 3 3 Kasım 2006
Warner Bros. Türkiye 505.571 3.676.933
Testere 2 11 Kasım 2005
Warner Bros. Türkiye 382.799 2.500.447
Testere 29 Ekim 2004
Warner Bros. Türkiye 86.057 522.731