Kevin Durand

Kevin Durand

Doğum Tarihi

14 Ocak 1974

Yaş

49


Gelecek Filmler

Kingdom Of The Planet Of The Apes Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Mayıs 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.01.2015 ₺74.500 5.274
03.04.2014 ₺13.663.068 1.178.671
28.02.2014 ₺800.491 64.920
01.11.2013 ₺25.181 2.563
30.08.2013 ₺986.727 103.355
14.09.2012 ₺3.417.403 297.089
10.08.2012 ₺241.589 20.718
07.10.2011 ₺1.141.755 122.736
25.03.2011 ₺689.625 71.616
14.05.2010 ₺4.581.236 492.484
30.04.2010 ₺605.393 67.048
01.05.2009 ₺1.431.915 163.551
02.11.2007 ₺356.595 38.903
27.04.2007 ₺310.674 36.988
24.02.2006 ₺320.051 49.501
15.10.2004 ₺64.987 9.348
09.04.2004 ₺1.208.652 197.841
21.01.2000 ₺233.745 129.011
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.