Kevin Durand

Kevin Durand

Doğum Tarihi

14 Ocak 1974

Yaş

50


Gelecek Filmler

Tutsak Abigail Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Nisan 2024

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Mayıs 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.01.2015 ₺74.500 5.274
03.04.2014 ₺13.663.068 1.178.671
28.02.2014 ₺800.491 64.920
01.11.2013 ₺25.181 2.563
30.08.2013 ₺986.727 103.355
14.09.2012 ₺3.417.403 297.089
10.08.2012 ₺241.589 20.718
07.10.2011 ₺1.141.755 122.736
25.03.2011 ₺689.625 71.616
14.05.2010 ₺4.581.236 492.484
30.04.2010 ₺605.393 67.048
01.05.2009 ₺1.431.915 163.551
02.11.2007 ₺356.595 38.903
27.04.2007 ₺310.674 36.988
24.02.2006 ₺320.051 49.501
15.10.2004 ₺64.987 9.348
09.04.2004 ₺1.208.652 197.841
21.01.2000 ₺233.745 129.011
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.