Kevin Dunn

Kevin Dunn

Doğum Tarihi

24 Ağustos 1956

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.08.2013 977.803 TL 77.733
26.07.2013 578.379 TL 55.906
29.06.2011 6.859.258 TL 646.540
12.11.2010 825.215 TL 82.470
24.06.2009 2.845.560 TL 347.065
09.01.2009 1.480.702 TL 146.297
09.11.2007 644.908 TL 62.169
06.07.2007 3.227.582 TL 409.055
09.02.2007 226.478 TL 24.562
24.12.2004 71.726 TL 9.762
20.11.1998 285.258 TL 251.755
06.11.1998 33.119 TL 29.368
18.09.1998 304.496 TL 320.566
26.06.1998 49.180 TL 55.137
15.11.1996 21.319 TL 72.861
22.03.1996 - -
03.11.1995 - -
21.01.1994 - -
24.12.1993 - -
19.02.1993 - -
17.01.1992 - -
09.08.1991 - -
07.06.1991 - -
12.04.1991 - -
21.12.1990 - -
19.01.1990 - -