Kenneth Choi

Kenneth Choi

Doğum Bilgisi

20 Ekim 1971

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bumblebee 21 Aralık 2018
UIP Türkiye 347.596 5.025.267
Gringo 9 Mart 2018
Pinema 5.291 85.203
Warner Bros. Türkiye 707.320 9.150.038
Yüce Adalet 19 Ağustos 2016
Pinema 29.731 408.614
Warner Bros. Türkiye 956.706 12.002.722
Para Avcısı 7 Şubat 2014
Medyavizyon 188.047 2.455.399
UIP Türkiye 204.032 2.030.716
Sokağın Kralları 11 Nisan 2008
Özen Film 84.806 694.657
Terminal (2004) 10 Eylül 2004
UIP Türkiye 282.530 1.913.498