Kenan Ece

Kenan Ece

Doğum Bilgisi

24 Aralık 1980

Yaş

39


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Taksim Hold'em 27 Nisan 2018
Kurmaca Film 3.168 38.363
CGV Mars D. 655.693 7.911.935
Ver Kaç 15 Eylül 2017
FFD 6.875 79.192
Magi 29 Nisan 2016
CGV Mars D. 227.978 2.368.533
Ertuğrul 1890 25 Aralık 2015
CGV Mars D. 451.794 4.654.181
Aşk Olsun 10 Nisan 2015
CGV Mars D. 133.428 1.455.934
Gulyabani 28 Şubat 2014
UIP Türkiye 81.563 746.323
Chantier 513.644 4.685.900
Warner Bros. Türkiye 929.739 8.576.507
Sağ Salim 18 Mayıs 2012
Pinema 64.996 536.583