Kemal Uçar

Kemal Uçar

Doğum Bilgisi

29 Mart 1985

Yaş

35


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Akıllara Seza 19 Temmuz 2019
CGV Mars D. 25.187 359.790
Kapan 8 Mart 2019
CJ Entertainment Turkey 23.706 349.126
Cin-i Ayet 1 Haziran 2018
Bir Film 44.150 488.554
Başka Sinema 4.484 35.077
Hasret Bitti 23 Aralık 2016
Sinerji - -
Tut Sözünü 2 Ocak 2015
Chantier 12.208 117.583
Aşk Oyunu 4 Nisan 2014
Tiglon 16.238 155.899
Çakallarla Dans 17 Aralık 2010
Tiglon 244.044 2.021.668