Katie Holmes

Katie Holmes

Doğum Bilgisi

18 Aralık 1978

Yaş

41


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şanslı Logan 25 Ağustos 2017
TME Films 40.175 520.540
Altınlı Kadın 10 Nisan 2015
CGV Mars D. 13.520 215.614
Jack ve Jill 10 Şubat 2012
Warner Bros. Türkiye 84.350 900.733
Karanlıktan Korkma 27 Ocak 2012
Medyavizyon 39.411 302.989
Batman Başlıyor 17 Haziran 2005
Warner Bros. Türkiye 214.624 1.445.018
New Films - -
Telefon Kulübesi 13 Haziran 2003
Özen Film 94.552 506.124
3. Göz 10 Ağustos 2001
Özen Film 209.672 567.287
Öğretmen 31 Aralık 1999
UIP Türkiye 79.254 142.868
Buz Fırtınası 27 Şubat 1998
Umut Sanat 27.298 18.444