Karl Walter Lindenlaub

Karl Walter Lindenlaub

Doğum Tarihi

19 Haziran 1957

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.12.2016 3.363.523 TL 262.430
08.01.2010 261.553 TL 25.914
11.07.2008 1.629.170 TL 217.304
03.08.2007 254.720 TL 25.774
13.04.2007 214.095 TL 26.595
19.08.2005 159.060 TL 22.887
11.04.2003 848.400 TL 151.567
22.11.2002 232.905 TL 48.009
07.12.2001 463.962 TL 130.018
29.06.2001 253.798 TL 94.070
05.11.1999 547.502 TL 328.479
27.03.1998 80.516 TL 99.518
16.01.1998 548.292 TL 938.470
04.10.1996 167.403 TL 596.968
16.06.1995 - -
23.10.1992 - -