Karl Walter Lindenlaub

Karl Walter Lindenlaub

Doğum Tarihi

19 Haziran 1957

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.12.2016 ₺3.363.523 262.430
08.01.2010 ₺261.553 25.914
11.07.2008 ₺1.629.170 217.304
03.08.2007 ₺254.720 25.774
13.04.2007 ₺214.095 26.595
19.08.2005 ₺159.060 22.887
11.04.2003 ₺848.400 151.567
22.11.2002 ₺232.905 48.009
07.12.2001 ₺463.962 130.018
29.06.2001 ₺253.798 94.070
05.11.1999 ₺547.502 328.479
27.03.1998 ₺80.516 99.518
16.01.1998 ₺548.292 938.470
04.10.1996 ₺167.403 596.968
16.06.1995 - -
23.10.1992 - -

Dizileri