Kamil Çetin

Kamil Çetin

Doğum Bilgisi

19 Mart 1972

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Karışma Bende 18 Ekim 2019
CGV Mars D. 24.881 428.351
Organik Aşk 14 Eylül 2018
UIP Türkiye 37.082 454.127
Cumali Ceber 2 8 Haziran 2018
Chantier 188.668 2.133.742
TME Films 1.483.848 17.463.423
Ketenpere 3 Kasım 2017
UIP Türkiye 299.180 3.701.837
TME Films 278.233 2.792.860
Çılgın Dersane 3 17 Ocak 2014
Tiglon 548.302 5.017.192
Oğlum Bak Git 19 Ekim 2012
Warner Bros. Türkiye 204.682 1.806.338