Kadir Çöpdemir

Kadir Çöpdemir

Doğum Bilgisi

1 Eylül 1967

Yaş

52


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kuklalı Köşk 19 Nisan 2019
Bir Film 149.329 2.008.636
Bahtiyar Bahtıkara 19 Mayıs 2017
Pinema 10.471 110.055
Adam Mısın! 18 Kasım 2016
Pinema 84.823 999.564
Yolsuzlar Çetesi 14 Ekim 2016
Bir Film 14.245 139.768
Aşk Nerede? 25 Eylül 2015
UIP 69.531 721.209
Manda Yuvası 27 Şubat 2015
Cinefilm 61.548 614.547
UIP 317.602 2.617.506
KenDa 379.744 2.824.915
Sınav 20 Ekim 2006
Özen Film 1.161.226 7.927.300