Junkie XL

Junkie XL


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kirpi Sonic 14 Şubat 2020
UIP Türkiye 314.198 5.556.318
TME Films 104.175 2.170.891
Alita: Savaş Meleği 15 Şubat 2019
TME Films 258.945 4.788.970
Ölümcül Makineler 7 Aralık 2018
UIP Türkiye 314.951 4.826.625
Tomb Raider 16 Mart 2018
Warner Bros. Türkiye 317.387 4.618.090
Kara Kule 4 Ağustos 2017
Warner Bros. Türkiye 361.269 4.498.856
Brimstone 21 Temmuz 2017
FFD 6.063 76.459
Warner Bros. Türkiye 1.462.002 19.433.719
Deadpool 12 Şubat 2016
TME Films 1.122.044 14.202.076
Point Break 25 Aralık 2015
TME Films 57.335 820.526
Kara Düzen 16 Ekim 2015
Warner Bros. Türkiye 46.199 682.212
Gece Takibi 22 Mayıs 2015
Warner Bros. Türkiye 19.598 241.381
Mad Max: Fury Road 15 Mayıs 2015
Warner Bros. Türkiye 409.042 5.091.965
Uyumsuz 18 Nisan 2014
Tiglon 183.618 2.052.322
Warner Bros. Türkiye 865.412 10.206.484
Paranoya 18 Ekim 2013
Pinema 21.522 276.728