Julio Macat

Julio Macat


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.10.2019 56.488 TL 4.488
21.10.2016 86.639 TL 6.132
04.03.2016 180.933 TL 12.162
05.12.2014 414.957 TL 28.884
13.06.2014 1.453.119 TL 125.413
15.04.2011 575.377 TL 62.102
03.04.2009 222.148 TL 25.726
13.04.2007 383.134 TL 40.897
30.09.2005 757.453 TL 99.179
25.07.2003 258.307 TL 43.974
15.11.2002 525.024 TL 127.814
17.08.2001 576.868 TL 213.347
06.04.2001 450.083 TL 166.463
09.01.1998 174.747 TL 325.088
17.01.1997 - -
16.12.1994 4.231 TL 41.672
03.06.1994 - -
15.01.1993 - -
09.08.1991 - -
18.01.1991 - -

Diğer Filmleri