Julie Walters

Julie Walters

Doğum Tarihi

22 Şubat 1950

Yaş

71


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.12.2018 723.330 TL 45.766
20.07.2018 805.297 TL 50.181
27.04.2018 91.780 TL 8.327
24.11.2017 1.208.009 TL 96.436
29.04.2016 138.696 TL 9.864
26.12.2014 2.432.710 TL 206.859
13.07.2011 7.925.707 TL 798.414
17.11.2010 7.557.967 TL 798.432
18.07.2008 880.030 TL 95.271
07.09.2007 239.035 TL 27.480
10.08.2007 5.148.927 TL 687.224
04.06.2004 3.511.889 TL 625.043
21.05.2004 51.518 TL 8.066
29.11.2002 4.726.584 TL 1.111.378
01.02.2002 3.896.477 TL 1.173.068
30.03.2001 141.443 TL 51.136
11.05.1990 - -

Diğer Filmleri