Julie Walters

Julie Walters

Doğum Tarihi

22 Şubat 1950

Yaş

70


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.12.2018 723.330 45.766
20.07.2018 805.297 50.181
27.04.2018 91.780 8.327
24.11.2017 1.208.009 96.436
29.04.2016 138.696 9.864
26.12.2014 2.432.710 206.859
13.07.2011 7.925.707 798.414
17.11.2010 7.557.967 798.432
18.07.2008 880.030 95.271
07.09.2007 239.035 27.480
10.08.2007 5.148.927 687.224
04.06.2004 3.511.889 625.043
21.05.2004 51.518 8.066
29.11.2002 4.726.584 1.111.378
01.02.2002 3.896.477 1.173.068
30.03.2001 141.443 51.136
11.05.1990 - -