Julia Stiles

Julia Stiles

Doğum Tarihi

28 Mart 1981

Yaş

41


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.09.2022 ₺1.923.125 36.740
29.07.2016 ₺4.232.324 352.614
26.02.2016 ₺221.238 14.431
30.08.2013 ₺250.940 22.285
04.01.2013 ₺1.521.382 121.435
12.10.2007 ₺1.511.549 175.497
06.06.2006 ₺1.427.554 206.193
01.10.2004 ₺1.232.277 176.088
28.05.2004 ₺359.245 55.031
27.02.2004 ₺1.176.978 182.050
20.09.2002 ₺634.905 139.963
21.12.2001 ₺46.607 14.328
04.05.2001 ₺146.493 55.175
30.06.2000 ₺44.735 21.847
10.09.1999 ₺60.297 37.346
02.05.1997 - -

Diğer Filmleri

Dizileri

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.