Judy Davis

Judy Davis

Doğum Bilgisi

23 Nisan 1955

Yaş

65


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Düşlerin Terzisi 6 Kasım 2015
Bir Film 27.089 438.921
Ayrılık 11 Ağustos 2006
UIP 94.429 794.979
Yaramaz Harry 8 Mayıs 1998
Umut Sanat 41.336 33.666
Mutlak Güç 12 Eylül 1997
Özen Film 94.571 51.311
Kan Ve Şarap 9 Mayıs 1997
UIP - -
Devrim Çocukları 11 Nisan 1997
Kılıç Film - -
Davetsiz Misafir 14 Ekim 1994
UIP - -
Kocalar Ve Karılar 18 Haziran 1993
Warner Bros. - -
Barton Fink 26 Şubat 1993
Avşar Film - -
Müthiş Yemek 1 Ocak 1993
Film Pop - -