Josh Pais

Josh Pais

Doğum Bilgisi

21 Haziran 1958

Yaş

62


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Dilim Aşk 1 Nisan 2016
Bir Film 7.107 82.186
Entrika 11 Ocak 2013
Pinema 19.221 251.045
Hayatın İçinden 23 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 14.905 105.019
Telefon Kulübesi 13 Haziran 2003
Özen Film 94.552 506.124
Akıl Oyunları 8 Mart 2002
UIP Türkiye 979.820 3.798.175
Çığlık 3 28 Nisan 2000
UIP Türkiye 243.668 452.758
50 Cesur Kemancı 25 Şubat 2000
UIP Türkiye 50.968 124.008
Tutku 1 Ocak 1999
UIP Türkiye 83.577 108.352