Josh Lucas

Josh Lucas


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Asfaltın Kralları 15 Kasım 2019
TME Films 106.680 2.408.864
Koro 8 Mayıs 2015
CGV Mars D. 4.295 68.325
Suç Ortağı 19 Nisan 2013
Duka Film 37.899 365.021
J. Edgar 2 Mart 2012
Warner Bros. 28.160 348.649
Tiglon 33.389 422.458
Başımıza Gelenler 17 Aralık 2010
Warner Bros. 84.805 919.779
Poseidondan Kaçış 23 Haziran 2006
Warner Bros. 258.958 1.878.212
Görünmez Savaşçı 23 Eylül 2005
Warner Bros. 48.654 335.046
Hulk 22 Ağustos 2003
UIP 148.170 770.226
UIP 58.529 315.785
Dipsiz 3 Mayıs 2002
Özen Film 6.515 23.611
Akıl Oyunları 8 Mart 2002
UIP 979.820 3.798.175
Amerikan Sapığı 9 Mart 2001
A&P Filmcilik 29.851 71.512