Joseph Bishara

Joseph Bishara

Doğum Bilgisi

26 Temmuz 1970

Yaş

50


Gelecek Filmler

Düşkapanı Gerilim, Korku

Dağıtımcı

CJ Entertainment Turkey

Vizyon Tarihi

6 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Annabelle 3 28 Haziran 2019
Warner Bros. Türkiye 292.248 5.079.947
Lanetli Gözyaşları 19 Nisan 2019
Warner Bros. Türkiye 97.160 1.598.089
Bitmeyen Gece 10 Ağustos 2018
CGV Mars D. 11.419 143.112
Warner Bros. Türkiye 234.025 2.870.270
Korku Seansı 2 10 Haziran 2016
Warner Bros. Türkiye 178.115 2.073.026
TME Films 32.473 369.486
Warner Bros. Türkiye 105.639 1.163.559
Annabelle 24 Ekim 2014
Warner Bros. Türkiye 70.618 796.075
Warner Bros. Türkiye 76.761 800.179
Korku Seansı 30 Ağustos 2013
Warner Bros. Türkiye 172.069 1.816.887
Karanlıktan Gelen 31 Mayıs 2013
Pinema 29.837 309.621
Ruhlar Bölgesi 24 Haziran 2011
Tiglon 74.995 670.421