Joseph Bishara

Joseph Bishara

Doğum Tarihi

26 Temmuz 1970

Yaş

51


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.09.2021 ₺714.508 31.225
30.07.2021 ₺304.281 13.497
09.07.2021 ₺3.087.229 134.290
28.06.2019 ₺5.079.947 292.248
19.04.2019 ₺1.598.089 97.160
10.08.2018 ₺143.112 11.419
12.01.2018 ₺2.870.270 234.025
10.06.2016 ₺2.073.026 178.115
15.04.2016 ₺369.486 32.473
05.06.2015 ₺1.163.559 105.639
24.10.2014 ₺796.075 70.618
29.11.2013 ₺800.179 76.761
30.08.2013 ₺1.816.887 172.069
31.05.2013 ₺309.621 29.837
24.06.2011 ₺670.421 74.995