Jonathan Aibel

Jonathan Aibel

Doğum Tarihi

6 Ağustos 1969

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.04.2024 ₺115.092.960 766.755
10.11.2023 ₺19.122.366 173.345
02.10.2020 ₺692.672 37.098
04.11.2016 ₺3.943.916 323.762
18.03.2016 ₺4.195.631 347.915
06.02.2015 ₺4.517.272 364.853
16.12.2011 ₺4.137.513 472.304
10.06.2011 ₺3.771.566 346.483
25.12.2009 ₺1.937.120 239.597
10.04.2009 ₺1.553.016 158.671
04.07.2008 ₺1.546.352 214.872
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.