Jon Voight

Jon Voight


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 553.027 7.694.538
Zoraki Tatil 27 Şubat 2009
Warner Bros. Türkiye 30.066 273.139
Büyük Hazine 24 Aralık 2004
UIP Türkiye 353.350 2.475.907
Ali (2002) 15 Mart 2002
Warner Bros. Türkiye 142.350 536.790
Zırtapoz 28 Aralık 2001
UIP Türkiye 48.427 179.751
Lara Croft: Tomb Raider 21 Eylül 2001
UIP Türkiye 314.321 993.177
Kod Adı: General 30 Haziran 2000
Özen Film 3.927 8.028
Devlet Düşmanı 5 Şubat 1999
UIP Türkiye 221.241 274.936
Yağmurcu 13 Mart 1998
UIP Türkiye 47.026 36.432
Kaybedenler 13 Şubat 1998
Warner Bros. Türkiye 85.444 55.028
Anaconda 10 Ekim 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Görevimiz Tehlike 20 Eylül 1996
UIP Türkiye 419.549 1.099.829
Warner Bros. Türkiye - -