Jon Harris

Doğum Tarihi

11 Temmuz 1967

Yaş

55


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.06.2019 ₺467.088 24.527
05.05.2017 ₺306.126 20.258
27.04.2016 ₺415.347 34.576
13.03.2015 ₺2.257.694 174.459
16.05.2014 ₺244.312 18.743
14.06.2013 ₺136.803 14.765
09.03.2012 ₺1.016.744 105.867
18.02.2011 ₺481.516 48.663
09.04.2010 ₺368.591 47.326
14.08.2009 ₺284.371 38.052
05.10.2007 ₺1.034.425 118.318
21.04.2006 ₺635.718 100.091
29.07.2005 ₺79.688 9.847
10.10.2003 - -
10.11.2000 ₺333.311 136.400