Johnny Klimek

Johnny Klimek


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kral İçin Hologram 22 Nisan 2016
Chantier 28.058 397.832
Öldürmenin 3 Yolu 3 Temmuz 2015
Pinema 2.393 34.075
Pinema 259.030 3.219.554
Bulut Atlası 26 Ekim 2012
Chantier 267.181 3.224.182
Killer Elite 23 Eylül 2011
Özen Film 95.430 1.020.281
Anamorf 5 Eylül 2008
Özen Film 48.903 440.507
Ölümün Sesi 25 Nisan 2008
Warner Bros. 90.090 674.621
Kan ve Çikolata 8 Haziran 2007
Özen Film 40.473 292.936
Paris, I Love You 30 Mart 2007
Umut Sanat 27.359 252.201
Özen Film 151.693 1.217.606
Mağara 7 Ekim 2005
Medyavizyon 105.606 693.902
Ölüler Ülkesi 5 Ağustos 2005
UIP 102.578 679.262
Baskı 14 Şubat 2003
Özen Film 46.248 248.601
Koş Lola 31 Mayıs 2002
New Films - -