Johnathon Schaech

Johnathon Schaech

Doğum Bilgisi

10 Eylül 1969

Yaş

51


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gece Nöbeti 7 Ağustos 2020
CGV Mars D. 6.401 114.231
Çatışma 30 Ağustos 2018
Chantier 20.213 274.428
Vice 12 Haziran 2015
Chantier 7.303 73.437
Prens 3 Ekim 2014
Chantier 8.322 99.335
Hayalet 18 Temmuz 2014
Mir Yapım 4.567 47.896
Uçuş 7500 4 Temmuz 2014
Pinema 28.412 309.937
Pinema 541.954 6.313.909
Ateşli ve Tatlı 19 Temmuz 2002
Warner Bros. Türkiye 147.822 579.962
İkisini de Sevdim 21 Temmuz 2000
Özen Film 12.961 29.535