John Williams

John Williams


Gelecek Filmler

Untitled Indiana Jones Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

29 Temmuz 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.12.2019 9.353.317 TL 378.548
12.01.2018 1.185.780 TL 68.780
13.12.2017 10.133.812 TL 608.551
30.06.2016 1.602.525 TL 134.808
17.12.2015 17.170.964 TL 1.149.329
08.02.2013 617.181 TL 49.038
03.02.2012 534.850 TL 46.964
04.11.2011 3.115.640 TL 255.592
23.05.2008 2.685.294 TL 331.770
10.02.2006 1.297.960 TL 159.660
27.01.2006 1.846.426 TL 229.233
01.07.2005 4.380.710 TL 643.009
20.05.2005 2.240.319 TL 329.435
10.09.2004 1.913.498 TL 282.530
04.06.2004 3.511.889 TL 625.043
31.01.2003 2.990.233 TL 606.286
29.11.2002 4.726.584 TL 1.111.378
27.09.2002 2.279.597 TL 537.362
07.06.2002 147.017 TL 39.361
16.05.2002 1.276.892 TL 324.485
01.02.2002 3.896.477 TL 1.173.068
05.10.2001 1.025.176 TL 315.940
18.08.2000 1.005.411 TL 469.125
14.04.2000 56.982 TL 28.269
01.10.1999 1.467.193 TL 538.013
19.02.1999 524.923 TL 450.495
11.09.1998 734.230 TL 711.884
03.04.1998 154.480 TL 197.917
27.02.1998 135.496 TL 201.098
19.09.1997 158.555 TL 319.280
25.04.1997 - -
11.04.1997 - -
28.03.1997 - -
04.03.1994 - -
17.09.1993 - -
15.01.1993 - -
02.10.1992 - -
01.05.1992 - -
27.03.1992 - -
18.01.1991 - -
18.01.1991 - -
02.11.1990 - -
02.11.1990 - -
28.09.1990 - -
13.04.1990 - -
27.10.1989 - -