John Williams

John Williams


Gelecek Filmler

Untitled Indiana Jones Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

29 Temmuz 2022

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP 378.548 9.353.317
The Post 12 Ocak 2018
Pinema 68.780 1.185.780
Star Wars: Son Jedi 13 Aralık 2017
UIP 608.551 10.133.812
The BFG 30 Haziran 2016
Pinema 134.808 1.602.525
UIP 1.149.329 17.170.964
Lincoln 8 Şubat 2013
Tiglon 49.038 617.181
Savaş Atı 3 Şubat 2012
UIP 46.964 534.850
TenTen'in Maceraları 4 Kasım 2011
Warner Bros. 255.592 3.115.640
UIP 331.770 2.685.294
Warner Bros. 159.660 1.297.960
Münih 27 Ocak 2006
UIP 229.233 1.846.426
Dünyalar Savaşı 1 Temmuz 2005
UIP 643.009 4.380.710
Tiglon Özen Film 329.435 2.240.319
Terminal (2004) 10 Eylül 2004
UIP 282.530 1.913.498
Warner Bros. 625.043 3.511.889
Sıkıysa Yakala 31 Ocak 2003
UIP 606.286 2.990.233
Warner Bros. 1.111.378 4.726.584
Azınlık Raporu 27 Eylül 2002
Özen Film 537.362 2.279.597
E.T. 7 Haziran 2002
UIP 39.361 147.017
Tiglon Özen Film 324.485 1.276.892
Warner Bros. 1.173.068 3.896.477
Yapay Zeka 5 Ekim 2001
Warner Bros. 315.940 1.025.176
Vatansever 18 Ağustos 2000
Warner Bros. 469.125 1.005.411
Angela nın Külleri 14 Nisan 2000
A&P Filmcilik 28.269 56.982
Tiglon Özen Film 538.013 1.467.193
Omuz Omuza 19 Şubat 1999
Warner Bros. 450.495 524.923
Er Ryan'ı Kurtarmak 11 Eylül 1998
UIP 711.884 734.230
Tibet'te Yedi Yıl 3 Nisan 1998
Özen Film 197.917 154.480
Amistad 27 Şubat 1998
UIP 201.098 135.496
UIP 319.280 158.555
Özen Film - -
Özen Film - -
Yıldız Savaşları 28 Mart 1997
Özen Film - -
Evde Tek Başına 2 15 Ocak 1993
Özen Film - -
Evde Tek Başına 18 Ocak 1991
Özen Film - -
Stanley ve Iris 2 Kasım 1990
UIP - -
Daima 28 Eylül 1990
UIP - -
UIP - -
UIP - -