John Slattery

John Slattery

Doğum Tarihi

13 Ağustos 1962

Yaş

58


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
28.07.2017 80.852 TL 5.062
06.05.2016 14.760.714 TL 1.165.583
29.01.2016 797.942 TL 44.978
17.07.2015 5.118.752 TL 427.204
10.07.2015 1.431.440 TL 121.556
04.03.2011 1.225.458 TL 110.263
07.05.2010 2.743.085 TL 294.602
25.04.2008 109.491 TL 11.299
08.02.2008 983.749 TL 107.363
08.12.2006 177.445 TL 19.474
01.10.2004 176.096 TL 26.250
23.07.2004 105.019 TL 14.905
27.02.2004 1.176.978 TL 182.050
30.08.2002 458.867 TL 100.833
23.03.2001 718.550 TL 260.202
22.11.1996 - -
06.09.1996 - -
10.05.1996 - -