John Slattery

John Slattery

Doğum Tarihi

13 Ağustos 1962

Yaş

59


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.04.2019 ₺44.824.606 2.480.284
28.07.2017 ₺80.852 5.062
06.05.2016 ₺14.760.714 1.165.583
29.01.2016 ₺797.942 44.978
17.07.2015 ₺5.118.752 427.204
10.07.2015 ₺1.431.440 121.556
04.03.2011 ₺1.225.458 110.263
07.05.2010 ₺2.743.085 294.602
25.04.2008 ₺109.491 11.299
08.02.2008 ₺983.749 107.363
08.12.2006 ₺177.445 19.474
01.10.2004 ₺176.096 26.250
23.07.2004 ₺105.019 14.905
27.02.2004 ₺1.176.978 182.050
30.08.2002 ₺458.867 100.833
23.03.2001 ₺718.550 260.202
22.11.1996 - -
06.09.1996 - -
10.05.1996 - -