John Schwartzman

John Schwartzman

Doğum Tarihi

18 Ekim 1960

Yaş

61


Gelecek Filmler

Jurassic World: Hâkimiyet Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.11.2019 ₺419.368 16.953
14.09.2018 ₺554.526 33.452
09.02.2018 ₺5.866.983 426.029
03.03.2017 ₺74.469 3.569
10.02.2017 ₺6.505.938 506.777
12.06.2015 ₺7.546.482 602.277
03.10.2014 ₺3.507.434 302.162
07.02.2014 ₺301.932 22.218
06.07.2012 ₺5.342.761 496.894
18.02.2011 ₺572.572 51.135
22.05.2009 ₺1.142.002 154.705
01.02.2008 ₺1.271.675 135.742
04.01.2008 ₺2.789.547 337.251
11.02.2005 ₺1.686.787 227.054
13.02.2004 ₺350.162 47.582
08.06.2001 ₺1.754.324 661.075
06.08.1999 ₺94.160 60.555
28.08.1998 ₺622.729 647.387
17.10.1997 - -