John Schwartzman

John Schwartzman

Doğum Tarihi

18 Ekim 1960

Yaş

60


Gelecek Filmler

Jurassic World: Dominion Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

10 Haziran 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.11.2019 419.368 TL 16.953
14.09.2018 554.526 TL 33.452
09.02.2018 5.866.983 TL 426.029
03.03.2017 74.469 TL 3.569
10.02.2017 6.505.938 TL 506.777
12.06.2015 7.546.482 TL 602.277
03.10.2014 3.507.434 TL 302.162
07.02.2014 301.932 TL 22.218
06.07.2012 5.342.761 TL 496.894
18.02.2011 572.572 TL 51.135
22.05.2009 1.142.002 TL 154.705
01.02.2008 1.271.675 TL 135.742
04.01.2008 2.789.547 TL 337.251
11.02.2005 1.686.787 TL 227.054
13.02.2004 350.162 TL 47.582
08.06.2001 1.754.324 TL 661.075
06.08.1999 94.160 TL 60.555
28.08.1998 622.729 TL 647.387
17.10.1997 - -