John Schwartzman

John Schwartzman

Doğum Bilgisi

18 Ekim 1960

Yaş

59


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Şans Daha 29 Kasım 2019
UIP 16.953 419.368
Küçük Bir Rica 14 Eylül 2018
Bir Film 33.452 554.526
UIP 426.029 5.866.983
The Founder 3 Mart 2017
PinemArt 3.569 74.469
Karanlığın Elli Tonu 10 Şubat 2017
UIP 506.777 6.505.938
Jurassic World 12 Haziran 2015
UIP 602.277 7.546.482
UIP 302.162 3.507.434
Mr. Banks 7 Şubat 2014
UIP 22.218 301.932
Warner Bros. 496.894 5.342.761
Yeşil Yaban Arısı 18 Şubat 2011
Warner Bros. 51.135 572.572
Müzede Bir Gece 2 22 Mayıs 2009
Tiglon 154.705 1.142.002
Şimdi ya da Asla 1 Şubat 2008
Warner Bros. 135.742 1.271.675
UIP 337.251 2.789.547
Zor Baba ve Dünür 11 Şubat 2005
UIP 227.054 1.686.787
Zafer Yolu 13 Şubat 2004
UIP 47.582 350.162
Pearl Harbor 8 Haziran 2001
UIP 661.075 1.754.324
Ed TV 6 Ağustos 1999
UIP 60.555 94.160
Armageddon 28 Ağustos 1998
UIP 647.387 622.729
Komplo Teorisi 17 Ekim 1997
Warner Bros. - -