John Powell

John Powell

Doğum Bilgisi

18 Eylül 1963

Yaş

56


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vahşetin Çağrısı 21 Şubat 2020
TME Films 13.264 281.145
UIP 695.841 9.854.620
UIP 146.669 2.270.058
Ferdinand 22 Aralık 2017
TME Films 515.132 5.743.100
TME Films 1.308.876 14.678.261
Pan 11 Aralık 2015
Warner Bros. 49.364 627.749
TME Films 338.407 3.544.459
Rio 2 11 Nisan 2014
Tiglon 450.521 4.841.505
Tiglon 1.883.004 18.551.768
Neşeli Ayaklar 2 20 Ocak 2012
Warner Bros. 529.866 5.262.862
Kung Fu Panda 2 10 Haziran 2011
UIP 346.483 3.771.566
Rio 8 Nisan 2011
Tiglon 377.359 3.479.011
Gece ve Gündüz 9 Temmuz 2010
Tiglon 250.480 2.274.639
Yeşil Bölge 30 Nisan 2010
UIP 50.430 491.070
UIP 198.049 2.207.314
Tiglon 1.434.381 11.448.379
Bolt 26 Aralık 2008
UIP 219.049 2.069.787
Hancock 4 Temmuz 2008
Warner Bros. 326.431 2.603.356
Kung Fu Panda 4 Temmuz 2008
UIP 214.872 1.546.352
Horton 18 Nisan 2008
Özen Film 165.021 1.178.070
Jumper 7 Mart 2008
Özen Film 70.581 565.353
Not: Seni Seviyorum 15 Şubat 2008
Warner Bros. 130.292 1.118.292
Son Ültimatom 12 Ekim 2007
UIP 175.497 1.511.549
Neşeli Ayaklar 26 Ocak 2007
Warner Bros. 453.395 3.538.617
Uçuş 93 1 Eylül 2006
UIP 41.410 346.518
X-Men: Son Direniş 26 Mayıs 2006
Özen Film 226.474 1.659.712
Özen Film 949.380 6.224.368
Bay & Bayan Smith 10 Haziran 2005
Pinema 403.826 2.859.909
Sakin Ol 15 Nisan 2005
Özen Film 79.083 534.857
Robotlar 25 Mart 2005
Özen Film 110.016 660.697
Medusa Darbesi 1 Ekim 2004
UIP 176.088 1.232.277
Hesaplaşma (2004) 5 Mart 2004
UIP 86.643 567.600
İtalyan İşi 10 Ekim 2003
UIP 161.892 1.017.827
Aşka İki Hafta 28 Şubat 2003
Warner Bros. 335.203 1.727.500
Geçmişi Olmayan Adam 20 Eylül 2002
UIP 139.963 634.905
Benim Adım Sam 12 Temmuz 2002
New Films - -
D-Tox 5 Nisan 2002
UIP 86.998 325.724
Çılgın Konuklar 8 Şubat 2002
Özen Film 159.875 543.425
Tabana Kuvvet 23 Kasım 2001
A&P Filmcilik 47.281 153.309
Evrim (2001) 20 Temmuz 2001
Warner Bros. 136.812 336.386
Şrek 22 Haziran 2001
UIP 279.263 719.479
El Dorado Yolu 22 Aralık 2000
UIP 95.058 216.908
Tavuklar Firarda 1 Aralık 2000
UIP 182.633 378.642
Fırtınalı Aşk 17 Eylül 1999
UIP 187.047 331.734
Karınca Z 27 Kasım 1998
UIP 63.295 68.268
Yüzyüze 21 Kasım 1997
UIP 457.480 249.146