John Ottman

John Ottman

Doğum Bilgisi

6 Temmuz 1964

Yaş

56


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bohemian Rhapsody 2 Kasım 2018
TME Films 632.461 10.676.180
İyi Adamlar 20 Mayıs 2016
Chantier 67.737 904.220
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
Tiglon 344.979 4.110.216
Non-Stop 21 Mart 2014
M3 Film 122.071 1.437.742
Dev Avcısı Jack 22 Mart 2013
Warner Bros. Türkiye 101.025 1.247.430
Kiracı 8 Temmuz 2011
Medyavizyon 31.124 271.177
Kimliksiz 22 Nisan 2011
Warner Bros. Türkiye 109.336 1.151.198
Astro Boy 16 Nisan 2010
UIP Türkiye 125.687 1.056.267
Evdeki Düşman 4 Eylül 2009
Warner Bros. Türkiye 77.523 666.103
Operasyon Valkyrie 30 Ocak 2009
Tiglon 155.178 1.388.817
İstila 19 Ekim 2007
Warner Bros. Türkiye 87.914 797.678
Özen Film 92.853 711.553
Superman Dönüyor 21 Temmuz 2006
Warner Bros. Türkiye 251.596 1.830.400
Kiss Kiss Bang Bang 25 Kasım 2005
Warner Bros. Türkiye 17.640 151.892
Fantastik Dörtlü (2005) 12 Ağustos 2005
Özen Film 147.384 956.986
Mumya Evi 8 Temmuz 2005
Warner Bros. Türkiye 141.627 878.745
Saklambaç 1 Nisan 2005
Özen Film 184.544 1.197.950
Gothika 30 Ocak 2004
Warner Bros. Türkiye 273.268 1.625.065
X-Men 2 2 Mayıs 2003
Özen Film 225.675 1.137.356
Warner Bros. Türkiye 40.058 149.146
Gerçek Efsaneler 2 10 Kasım 2000
Warner Bros. Türkiye 99.216 214.517
Kara Göl 19 Mayıs 2000
Özen Film 103.218 169.597
Korku Bayramı 4 Aralık 1998
UIP Türkiye 78.259 86.042
Baş Belası 24 Ocak 1997
Warner Bros. Türkiye - -