John Mathieson

John Mathieson

Doğum Tarihi

3 Mayıs 1961

Yaş

60


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.05.2019 2.738.663 TL 164.047
01.02.2019 331.125 TL 18.057
12.05.2017 4.206.336 TL 320.948
03.03.2017 11.560.432 TL 901.706
11.12.2015 627.749 TL 49.364
28.08.2015 1.763.941 TL 140.653
27.12.2013 5.214.587 TL 432.336
26.04.2013 85.819 TL 7.310
03.06.2011 2.047.448 TL 212.998
14.05.2010 4.581.236 TL 492.484
29.02.2008 132.991 TL 17.504
07.04.2006 377.638 TL 49.769
06.05.2005 4.170.475 TL 653.055
04.02.2005 88.050 TL 13.745
28.11.2003 738.140 TL 116.129
01.03.2002 - -
06.04.2001 1.092.448 TL 415.918
02.06.2000 - -
19.05.2000 1.877.217 TL 911.550