John Logan

John Logan

Doğum Bilgisi

24 Eylül 1961

Yaş

59


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yaratık: Covenant 12 Mayıs 2017
TME Films 209.266 2.640.721
Fırtınalı Hayatlar 10 Haziran 2016
PinemArt 5.580 85.407
Spectre 6 Kasım 2015
Warner Bros. Türkiye 614.444 8.231.360
Skyfall 2 Kasım 2012
Warner Bros. Türkiye 635.649 7.048.125
Hugo 2 Aralık 2011
Pinema 109.250 1.383.279
Rango 4 Mart 2011
UIP Türkiye 134.758 1.294.716
Warner Bros. Türkiye 90.582 813.778
Göklerin Hakimi 18 Şubat 2005
Warner Bros. Türkiye 206.034 1.467.692
Son Samuray 6 Şubat 2004
Warner Bros. Türkiye 828.794 4.948.319
UIP Türkiye 137.901 799.112
Zaman Tüneli 23 Ağustos 2002
Warner Bros. Türkiye 150.297 585.594
Yarasalar 26 Mayıs 2000
Warner Bros. Türkiye 87.393 151.469
Kazanma Hırsı 5 Mayıs 2000
Warner Bros. Türkiye 138.277 307.980