John Leguizamo

John Leguizamo

Doğum Bilgisi

22 Temmuz 1964

Yaş

56


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Gece Nöbeti 7 Ağustos 2020
CGV Mars D. 1.393 28.122
John Wick 2 10 Şubat 2017
Chantier 728.965 9.189.312
American Ultra 28 Ağustos 2015
TME Films 19.451 220.378
Altın Gol 17 Temmuz 2015
CGV Mars D. 34.566 390.774
John Wick 28 Kasım 2014
Chantier 262.841 3.323.024
Şef 22 Ağustos 2014
Pinema 15.640 226.086
Zor Biraderler 18 Nisan 2014
UIP 10.595 119.495
Dinozorlarla Yürümek 20 Aralık 2013
Tiglon 89.298 954.719
Danışman 29 Kasım 2013
Tiglon 84.401 1.025.740
Göster Gününü 2 16 Ağustos 2013
UIP 16.327 178.656
Aşk ve Para 11 Mayıs 2012
Pinema 28.051 285.265
Kıyamet Gecesi 6 Mayıs 2011
Tiglon 93.796 798.823
Tiglon 33.389 422.458
Oyuncu 2 Ekim 2009
Pinema 51.326 520.549
Orijinal Cinayet(ler) 26 Eylül 2008
35 Milim 174.649 1.734.617
Mistik Olay 13 Haziran 2008
Özen Film 100.532 850.128
UIP 31.947 298.540
Ölüler Ülkesi 5 Ağustos 2005
UIP 102.578 679.262
Baskın (2005) 8 Nisan 2005
Warner Bros. 38.704 253.213
Ölümüne Takip 22 Mart 2002
Warner Bros. 108.828 422.000
Kırmızı Değirmen 9 Kasım 2001
Özen Film 195.347 736.595
Doctor Dolittle 8 Ocak 1999
Özen Film 441.039 449.968
Romeo Ve Juliet 21 Mart 1997
Özen Film - -
Fanatik 20 Aralık 1996
Özen Film 42.835 13.428
Kritik Karar 24 Mayıs 1996
Warner Bros. - -
Super Mario Bros. 7 Ekim 1994
Warner Bros. - -
Carlito'nun Yolu 12 Şubat 1993
UIP - -
İhtiras 24 Ocak 1992
Film Pop - -